D&I Software

Diversiteit & Inclusie Software

Krijg zinvolle inzichten in uw bedrijfsvoering en ‘people practices’, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen die rechtvaardigheid, diversiteit en inclusie bevorderen.

Het verzamelen en analyseren van gegevens is cruciaal om belemmeringen te identificeren, effectieve oplossingen te ontwerpen en de voortgang te meten.

Alfaa software is duidelijk anders

D&I Management software hoeft niet per se uitgebreid, complex en prijzig te zijn; het essentiële element van het identificeren van belemmeringen, het creëren van doeltreffende oplossingen en het bijhouden van de voortgang kan worden bereikt door middel van het verzamelen en analyseren van data.

Met behulp van Alfaa’s rapportage- en visualisatietools kunnen leiders en D&I-managers trends in hun D&I doelstellingen waarnemen en een dieper inzicht krijgen in de impact van hun beslissingen met betrekking tot onder andere werving, promotie en salariswijzigingen op de loonkloof.

Diversiteit & Inclusie data analyse

Digitalisering en data spelen een steeds grotere rol in de manier waarop wij als Alfaa onze klanten en medewerkers faciliteren. We werken steeds meer data-gedreven en maken zo onze dienstverlening toekomstbestendig. Het helpt organisaties sneller, effectiever en eenvoudiger te kunnen werken..

Diversiteit & Inclusie Framework (management systeem)

Ontwerpen Framework , Plan, Do, Check, Review

Onderhouden Framework, automatiseren

Evalueren Framework, doelstellingen, planvorming en resultaatmeting

Diversiteit & Inclusie processmanager

Bestuur & Commissie structuren

Gelijkwaardigheid, Diversiteit & Inclusie Beheersysteem

implementeer een werkend diversiteit & inclusie management systeem

Alfaa D&I Beheersysteem

sneller, effectiever en eenvoudiger uw D&I meldingen afhandelen

D&I Management systeem

Ontwerp, onderhoud en evalueer uw Diversiteit & Inclusie framework